REMA 1000 viser vejen for et mere rummeligt arbejdsmarked

REMA 1000 300 ansatte

Kenneths ansættelse hos REMA 1000 i Ørestaden markerer noget særligt for butikskæden. Kenneth er nemlig nummer 300 medarbejder, der er blevet ansat KLAPjob.

Kenneths ansættelse hos REMA 1000 i Ørestaden markerer noget særligt for butikskæden. Kenneth er nemlig nummer 300 medarbejder, der er blevet ansat KLAPjob.

Ansættelsen af Kenneth, og de 299 andre medarbejdere med kognitive udfordringer, er et tydeligt eksempel på, at REMA 1000 er en virksomhed der værdsætter forskellighed og som arbejder for et mere rummeligt arbejdsmarked.  Det er et karaktertræk ved butikskæden, som købmand Karina Holm hos REMA 1000 i Ørestaden er meget stolt af.

”Jeg er rigtig stolt på vores virksomheds vegne, at vi faktisk er i stand til at implementere den her målgruppe på arbejdsmarked. Det er en stor succes for dem, det er jeg ikke i tvivl om. Men det er også en succes for os og noget som giver vores virksomhed værdi.” (Karina Holm, Købmand i REMA 1000 Ørestaden)

Samarbejdet mellem REMA 1000 og KLAPjob er vokset betydeligt gennem årene og REMA 1000 kan i dag bryste sig med, at de er den virksomhed, der har ansat allerflest medarbejdere gennem KLAPjob.

”Jeg er stolt af, at REMA 1000 er en rummelig arbejdsplads med plads til udfoldelsesmuligheder for alle. Alle har et potentiale og alle mennesker har virketrang og virkelyst. Det gælder blot om at finde det rigtige sted og de rigtige rammer til at udleve det potentiale.” (Michael Skou, HR-direktør hos REMA 1000)

Hos KLAPjob er man utrolig begejstret for samarbejdet med REMA 1000 og den store forskel som butikskæden gør for KLAPjobs målgruppe på det ordinære arbejdsmarked.

På Landsforeningen LEV og hele KLAPjobs vegne, vil jeg gerne sige tusinde tak til REMA 1000 for at give plads til vores borgere. Jeg vil give en særlig tak til Karina Holm for at ansætte Kenneth som nummer 300, men at I har fået 300 ansat i REMA 1000 er helt fantastisk.” (Claus Bergman Hansen, Projektleder for KLAPjob)

 

Content arrow
JOBkaravane invitationfoto.PNG Jobkaravanen kommer til Ringsted

Kom og hør mere om dine jobmuligheder!

Kom med til jobkaravanen og få inspiration, eller få en snak med en af vores jobkonsulenter, som kan fortælle dig om alt det praktiske som løn, ansættelsesforhold, forventninger mm.

JOBkaravane invitationfoto.PNG

Klik her for at se invitationen i fuld størrelse.

Se mere...
Content arrow
Håndbog om livet på arbejdsmarkedet (1) Håndbog om livet på arbejdsmarkedet

Når du starter på dit job, er der mange ting, som du skal have styr på, for eksempel løn, forskudsopgørelse, feriedage og meget andet.

For at gøre det hele lidt mere enkelt, har vi i denne håndbog samlet en række gode råd og informationer om livet på arbejdsmarkedet.

Læs håndbogen, når du starter på dit nye arbejde. 

Hent håndbogen her.

Se mere...
Content arrow
REMA 1000 300 ansatte REMA 1000 viser vejen for et mere rummeligt arbejdsmarked Kenneths ansættelse hos REMA 1000 i Ørestaden markerer noget særligt for butikskæden. Kenneth er nemlig nummer 300 medarbejder, der er blevet ansat KLAPjob. Se mere...
Content arrow
KLAPjob, Louis Nielsen Ansættelse af personer med kognitive handicap skaber værdi for virksomheder

KLAPjob har i løbet af de seneste år indgået mange nye samarbejdsaftaler med virksomheder i hele landet. Gode samarbejdsaftaler er essentielt for KLAPjobs arbejde, da det øger jobmulighederne på det ordinære arbejdsmarked for mennesker med udviklingshæmning og andre kognitive vanskeligheder. Samtidig skaber samarbejdet værdi for virksomhederne

Restaurantkæden Burger King og brilleforretningen Louis Nielsen i Lyngby er to af de nyeste samarbejdspartnere for KLAPjob. Begge oplever, at ansættelse af medarbejdere gennem KLAPjob har skabt værdi for deres forretning.

Ifølge driftschef hos Burger King i Esbjerg Steffen Pedersen har Burger King blandt andet indgået et samarbejde med KLAPjob for at tage et socialt ansvar. Ud over at samarbejdet har givet social værdi for virksomheden, oplever restaurantkæden også, at samarbejdet har bidraget rent økonomisk: - Vi er en forretning, og det drejer sig om økonomi i sidste ende, og det får vi faktisk ud af det her. Vi får nogle ansatte, der kan bidrage med nogle af de arbejdsopgaver, som vi har i dagligdagen, og det gør rent faktisk, at det giver en værdi for virksomheden at have personer ansat med kognitive udfordringer.

Hos Louis Nielsen i Lyngby har butikschef Jette Bergdahl ansat medarbejderen Camilla gennem KLAPjob. Og her har ansættelsen vakt stor begejstring hos alle medarbejdere i butikken: - Vi har stor glæde af Camilla, og det betyder rigtig meget i vores dagligdag, at hun hjælper os med at pakke briller ud. Også på det sociale område har det været fantastisk. Hun bidrager med rigtig mange ting. Det er jo ikke kun os, der giver noget til hende. Hun giver bestemt ligeså meget tilbage til os.

Ifølge Jette Bergdahl har arbejdsgivere en borgerpligt til at tage sig af de mennesker, der har nogle særlige behov og udfordringer i livet. Men dertil giver det, ifølge Jette Bergdahl, også et godt billede udadtil, at man som virksomhed har plads og rummelighed til mere end det ”normale”.

Projektleder for KLAPjob Claus Bergmann Hansen er begejstret for de positive tilbagemeldinger fra både Louis Nielsen og Burger King og ser frem til det videre samarbejde: - Vi er enormt glade for de tilbagemeldinger, som vi har fået fra Burger King og Louis Nielsen i Lyngby. Det er rigtig positivt, at stadig flere virksomheder får øjnene op for, hvor meget værdi en virksomhed kan få ved at ansætte medarbejdere med udviklingshæmning og andre kognitive handicap. Jeg vil gerne sige stor tak til Burger King og Louis Nielsen i Lyngby for et godt samarbejde.

Se mere...
Content arrow
Content arrow