"Vi er stolte af KLAPjob"

Sytter.JPG (1)

Sytter Kristensen Landsformand for LEV 2001-2016

KLAPjob er et projekt, som vi er umådelig stolte af i Landsforeningen LEV. Resultaterne taler for sig selv. Siden starten i 2009 er der i KLAPjob skabt mere end 2000 job på skånevilkår til mennesker med mange slags kognitive handicap.

Virksomhederne er også glade for KLAPjob. De ønsker at bidrage til inklusion, og projektet hjælper dem med at finde medarbejdere på områder, som de ellers har svært ved at rekruttere til. Opgaven for KLAPjob går ud på at matche borgernes ressourcer med virksomhedernes behov for at få løst opgaver, som ikke bliver løst af andre medarbejdere.

Væsentligt af alt så gør KLAPjob en afgørende forskel for de borgere, som deltager i projektet. De får en tilknytning til det ordinære arbejdsmarked, og værdien for den enkelte kan næppe overdrives.

Overordnet handler KLAPjob om at inkludere borgere i det samfund, som de bør være en del af. De fleste mennesker ønsker at kunne bidrage positivt til samfundet ved at gå på arbejde og bruge sine ressourcer samtidig med, at der bliver taget hensyn til det, de kan og det, de vil. Sådan er det for mennesker og dermed også for udviklingshæmmede.

Som mennesker har vi brug for rummelighed - at der er plads til vores forskelligheder og til, at vi kan bidrage med på arbejdsmarkedet. Derfor arbejder LEV gennem KLAPjob for at skabe et rummeligt Danmark til gavn for den enkelte og samfundet som helhed.

Content arrow
Virksomheder280217_2.jpg Virksomheder i KLAPjob

Her kan du se og læse om de landsdækkende virksomheder, som KLAPjob samarbejder med.

Se mere...
Content arrow
Foreninger.jpg Samarbejdende organisationer

Her kan du se og læse om de handicaporganisationer og andre organisationer, som KLAPjob på nuværende tidspunkt samarbejder med.

Se mere...
Content arrow
Persondata information